Afspraak maken

In onze webagenda kunt u zelf uw afspraken voor de periodieke controle, beugelcontrole of tandsteen verwijderen door een preventie-assistent inplannen. Ook kunt u uw gemaakte afspraken bekijken en eventueel (mits tijdig) annuleren.

Veiligheid

Om te voorkomen dat iemand anders onder uw naam afspraken bij ons maakt of annuleert adviseren wij u bij uw bezoek aan de webagenda een wachtwoord aan te maken.


Afspraak hele familie

Alleen de persoon die bij ons staat geregistreerd als het hoofd van de familie kan afspraken maken voor het hele gezin. Andere familieleden kunnen alleen afspraken maken voor zichzelf.


Annuleren

Afspraken kunt u afzeggen via de webagenda, maar u kunt ook bellen met onze baliemedewerker. Afzeggen kan NIET via de e-mail. Annuleren van uw afspraak kan tot 24 van te voren. Daarna wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Aanmelden als nieuwe patiënt

De praktijk heeft ruimte voor nieuwe patiënten. U kunt digitaal via de webagenda inschrijven en direct een afspraak maken voor uw eerste bezoek. Schikken de aangeboden tijden u niet of heeft u liever persoonlijk contact bij het inschrijven? Belt u gerust onze baliemedewerkster!